Másik mártogatósunk ez a jóval karakteresebb, erősebb, sósabb ízvilágú fetakrém volt a tortilla chips mellé. Meg kell valljam, nagyobb sikere volt, mint a babos krémnek. Még a legfiatalabb, három éves vendégünk is lelkesen mártogatta. Nekem is nagyon ízlett, és már látom a további felhasználás lehetőségeit, akár húsok töltelékeként, akár tízóraira szendvicsbe valóként.
Hozzávalók:
1 csomag (kb. 25 dkg) feta sajt,
2-3 ek. ajvár.
Az elkészítési mód rendkívül egyszerű. A fetát villával összetörjük, belekeverjük az ajvárt, és botmixer segítségével krémesítjük.
Hozzávalók:
1 csomag (kb. 25 dkg) feta sajt,
2-3 ek. ajvár.
Az elkészítési mód rendkívül egyszerű. A fetát villával összetörjük, belekeverjük az ajvárt, és botmixer segítségével krémesítjük.
3 megjegyzés:
Izgalmas, nagyon finom lehet
Nagyon szeretném!
Lányok, köszönöm:)
Megjegyzés küldése