2011. május 31., kedd

Ajváros fetakrém

Másik mártogatósunk ez a jóval karakteresebb, erősebb, sósabb ízvilágú fetakrém volt a tortilla chips mellé. Meg kell valljam, nagyobb sikere volt, mint a babos krémnek. Még a legfiatalabb, három éves vendégünk is lelkesen mártogatta. Nekem is nagyon ízlett, és már látom a további felhasználás lehetőségeit, akár húsok töltelékeként, akár tízóraira szendvicsbe valóként.

Hozzávalók:
1 csomag (kb. 25 dkg) feta sajt,
2-3 ek. ajvár.

Az elkészítési mód rendkívül egyszerű. A fetát villával összetörjük, belekeverjük az ajvárt, és botmixer segítségével krémesítjük.











3 megjegyzés:

Bianka írta...

Izgalmas, nagyon finom lehet

Ditta írta...

Nagyon szeretném!

családi tűzhely írta...

Lányok, köszönöm:)