2011. május 25., szerda

Bosszankodom, de nagyon:(



Ahhoz már úgy ahogy hozzászoktam, hogy a blogger kénye kedve szerint tördeli a bejegyzéseimet, bár ezt is nehezen emésztem meg, de a múlt hét óta további bosszúságok érnek. Egyes bejegyzéseimhez érkező megjegyzésekről e-mailben értesítést kaptam, de az eredeti bejegyzés alól sorra eltűntek. A héten pedig én nem tudok egyik kedves blogger társamnál sem megjegyzést tenni, mindig kéri a profil kijelölését, de aztán nem történik semmi. Most már nagyon begurultam. Tud valaki segíteni, hogy mi a bibi, mit rontok el rendszeresen?


6 megjegyzés:

Marika63 írta...

Szerintem te semmit nem rontasz el, valami gond van. Én is több megjegyzést írtam jó pár oldalra, de nem jeleníti meg, állandóan új kódot ad, és nem küldi el. Ha ezt el tudod olvasni, akkor valami megjavult, vagy csak véletlen.

alterego írta...

Hetek óta gond van, nem a Te hibád.

Lívia írta...

Én is nagyon mérges vagyok, mert tegnap ha beléptem az Irtányítópultomba, akkor nem tudtam kilépni, semerre nem modult.Nem tudtam vissza vagy előre lépni. A Kedvenc sávomból ami a Főzés címszó alatt volt és az nem kevés,60-8o bejegyzés nyomtalanul eltünt egyik percről a másikra.Nem is tudom, hogyan szedem össze, mert nem emlékszem mindenre, hogy pontosan mik voltak és honnan. Ma írtam egy dörgedelmes levelet a Blogger-nek, mert ez írtó bosszantó.
De hetek óta gond van, mert volt olyan is, hogy az egyik recept bejegyzésem tünt el, de azt megoldottam, mert újra írtam, a Kedvenc sávommal nem tudom, hogy mi lesz.

Cukroskata írta...

Be kell jelentkezni külön a google fiókba, és utána a blogra, és akkor enged belépni.

Ditta tortái írta...

Én is próbáltam mindent,de nem segített semmi,ma délutánra javult meg,egész héten rossz volt.

családi tűzhely írta...

Látom, nem csak én küszködtem ezzel a problámával. Ma tudok először kommentelni saját magamnál, remélem ez már így marad:)