Íme, nem kellett sokat várni a nagy sikerű ajváros-fetakrém további felhasználására. Vasárnapi ebédre készült ez a gyönyörű hústekercs, és meg kell, hogy mondjam, régen nem ettem ilyen finom újdonságot. Nekem nagyon bejött ez az ízvilág, és a fiúk sem panaszkodtak:) Pár tökéletes hozzávaló, és a végeredmény mennyei eledel.
Hozzávalók:
1 kg karaj egyben,
3-4 ek. ajváros-fetakrém,
8-10 szelet bacon.
A karajt bevágjuk óvatosan úgy, hogy szépen ki lehessen nyitni, de azért egyben maradjon. Kicsit kiklopfoljuk (nem kell sózni, mert a krém és a szalonna elég sós), egyenletesen elkenjük rajta az ajváros-fetakrémet. Óvatosan feltekerjük, majd körbe tekerjük a bacon szeletekkel. Enyhén olajozott tepsibe tesszük, lefedjük alufóliával. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 1 és fél órát sütjük. Én most félidőben újkrumplit is dobtam mellé, hogy a köretre se legyen gond.
7 megjegyzés:
Nagyon guszta! Szívesen megkóstolnám.
Na, ez most jöhetne!
Fantasztikusan néz ki, nagyon látványos
Ez szuper jól néz ki!
Valóban "gyönyörű" ez a hústekercs, és isteni finom lehetett.:)
Végre tudok reágálni! Már vagy két hete nem tudtam jó pár helyen, többek között saját magamnál se kommentelni. Mindig profil kijelölést kért, és névtelenként szerepeltetett, és most csoda történ:)
Lányok, köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat, bátran próbáljátok ki, nem fogtok csalódni:)
Nagyon jól néz ki!
Megjegyzés küldése