
Hozzávalók:
2 db kacsacomb, és 2 db kacsamell,
8-10 gerezd fokhagyma,
2 db narancs,
só, bors.
A combok és a mellek bőrét bevagdossuk, alaposan bedörzsöljük őket sóval és borssal. Tepsibe pakoljuk a husikat bőrükkel felfelé, és mellé teszünk 8-10 gerezd fokhagymát héjával együtt. Ráöntjük a kifacsart narancslevet, és lefedve 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 1,5 óráig sütjük, amíg megpuhul, majd levesszük a fóliát, és 10-15 percre visszatoljuk a sütőbe, hogy szépen megpiruljon.

2 megjegyzés:
Hú,most fogyott el,de már jöhetne is,nagyon guszta:-)
Ditta, láttam ám a tied is nagyon guszta volt:)
Megjegyzés küldése