2010. augusztus 15., vasárnap

Melegszendvics variáció

Vacsorára úgy ettem volna valami finomat, valami újdonságot, ami még nem volt. A konyhapultra kipakoltam a hűtő tartalmát és neki fogtam. Ez lett a végeredmény. Az egész család el volt tőle ájulva. Én is:)
Hozzávalók:

20 dkg füstölt sonka,
1 tubus Camping sajtkrém,
1 kis doboz tejföl,
1 közepes padlizsán,
15 dkg reszelt trappista sajt,
só, bors.


A sonkát felkockáztam, és teflon serpenyőben kevés olajon ropogósra sütöttem. Összekevertem a sajtkrémmel és a tejföllel. Picit megborsoztam, nem sóztam, mert a sonka elég sós volt.
A padlizsánt felkarikáztam, besóztam és serpenyőben megsütöttem a karikákat.
A kenyér szeleteket megkentem a sajtos masszával, rápakoltam 2-2 szelet sült padlizsán karikát, és bőven megszórtam reszelt sajttal.
Sütőben grill fokozaton addig sütöttem, míg a teteje szépen megpirult.

3 megjegyzés:

Bianka írta...

izgalmas, hasonlót sem ettem. Biztos finom

Liza írta...

Nagyon guszta, ezt érdemes kipróbálni...:)

családi tűzhely írta...

Bianka, tényleg izgalmas és finom:)

Liza, próbáld ki bátran, nem fogsz csalódni.