Vacsorára úgy ettem volna valami finomat, valami újdonságot, ami még nem volt. A konyhapultra kipakoltam a hűtő tartalmát és neki fogtam. Ez lett a végeredmény. Az egész család el volt tőle ájulva. Én is:)
Hozzávalók:
20 dkg füstölt sonka,
1 tubus Camping sajtkrém,
1 kis doboz tejföl,
1 közepes padlizsán,
15 dkg reszelt trappista sajt,
só, bors.
A sonkát felkockáztam, és teflon serpenyőben kevés olajon ropogósra sütöttem. Összekevertem a sajtkrémmel és a tejföllel. Picit megborsoztam, nem sóztam, mert a sonka elég sós volt.
A padlizsánt felkarikáztam, besóztam és serpenyőben megsütöttem a karikákat.
A kenyér szeleteket megkentem a sajtos masszával, rápakoltam 2-2 szelet sült padlizsán karikát, és bőven megszórtam reszelt sajttal.
Sütőben grill fokozaton addig sütöttem, míg a teteje szépen megpirult.
3 megjegyzés:
izgalmas, hasonlót sem ettem. Biztos finom
Nagyon guszta, ezt érdemes kipróbálni...:)
Bianka, tényleg izgalmas és finom:)
Liza, próbáld ki bátran, nem fogsz csalódni.
Megjegyzés küldése