Ez egy nagyon kellemes vasárnapi ebéd volt nálunk. Szaftos, pirosra sült husi és mellé fenséges zöldség köret. Még most is összefut a nyál a számban, ahogy a fotókat nézem:)
Hozzávalók:
4 szelet karaj,
25 dkg zöldborsó,
25 dkg csiperkegoma,
2-3 szál újhagyma,
1 csokor petrezselyem,
só, bors.
A karaj szeleteket sózzuk, borsozzuk, és forró olajban minkét oldalukat 2-2 percig elősütjük. Ezután kevés vizet öntünk alá, és a serpenyőt lefedve kb. 20-30 perc alatt megpuhul.
A felszeletelt gombát forró olajban addig pirítjuk, míg a leve elfő. Ezt követően hozzáadjuk a zöldborsót és a felkarikázott újhagymát, sózzuk és kevés vizet öntünk alá. Kb. 10 percig együtt pároljuk, végül mehet bele a felaprított petrezselyem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése