Most egy igazi vitamin bombával jövök. Kiválóan beilleszthető a tavaszi fogyókúrába, vegetáriánusoknak is megfelelő. Fanatikus húsimádóknak köretként funkcionálhat sült húsok mellé. Nem utolsó sorban a húsvéti asztalon is jól mutat.
Hozzávalók:
2 db nagyobb kaliforniai paprika (piros és sárga),
25 dkg sovány túró,
1 fej vöröshagyma,
2 dl joghurt,
ízlés szerint zöldfűszerek (bazsalikom, rozmaring, petrezselyem),
só, bors,
olívaolaj.
Hozzávalók:
2 db nagyobb kaliforniai paprika (piros és sárga),
25 dkg sovány túró,
1 fej vöröshagyma,
2 dl joghurt,
ízlés szerint zöldfűszerek (bazsalikom, rozmaring, petrezselyem),
só, bors,
olívaolaj.
A paprikákat félbe vágjuk, kicsumázzuk. A túrót összekeverjük az apróra vágott hagymával, a felaprított zöldfűszerekkel, 1 dl joghurttal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és alaposan kikeverjük, esetleg botmixerrel krémesítjük. A paprikákat megtöltjük ezzel a krémmel, a maradék joghurtot a tetejére csepegtetjük. A paprikákat meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, és 200 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
4 megjegyzés:
Nagyon tetszik,és nagyon finom!Jöhetne is:-)
Nagyon étvágygerjesztő, és nagyon szép a tálalás is.
Nagyon mutatós és finom
Ditta, nyisd ki az ablakot, küldöm légi postán:)
Kati, inyekeztem:)
Bianka, köszönöm!
Megjegyzés küldése