Vasárnapi ebédünk körete volt ez az egyszerű finomság. Mostanában teljesen rá vagyok kattanva az újborgányára. A múlt héten készítettem belőle salátát, köretet. Ezen a héten pedig tervbe van egy pizza varióció.
Hozzávalók:
1 kg újborgonya,
egy marék rozmaring,
só, bors,
3 dkg vaj,
2 ek. olivaolaj.
A burgonyát alaposan megmostam, majd jól lecsepetettem. Egy nap serpenyőben a vajat és az olivaolajat felforrósítottam. Ebben tettem bele a burgonyát, megsóztam, megborsoztam és lefedve kb. 20 percig pároltam. Ezután levettem a fedőt, megszórtam a rozmaringgal és jól átpirítottam.
3 megjegyzés:
Én is... Tartson minél tovább a szezonja :-)
Mesezép, imádom
Chef Viki, így teljesüljön minden kívánságod! Újburgonya forever:)
Bianka, köszönöm!
Megjegyzés küldése