2011. október 16., vasárnap

Fetás cukkinifasírt

Már korábban is készítettem cukkinifasírtot, de most a feta sajt nem a mártogatóba, hanem magába a masszába került. Be kell valljam ez a verzió sokkal jobban ízlett az egész családnak. Fokhagymás, sós tejfölbe mártogatva falatozgattuk.

Hozzávalók:
80 dkg cukkini,
20 dkg feta sajt,
4 db tojás,
15 dkg liszt,
só.



A tojásokat egy kevés sóval felverjük, hozzáadjuk a lisztet, és addig keverjük, míg tészta sűrűségű lesz. Belekeverjük a lereszelt (nagy lyukú reszelőn) cukkinit és a szétmorzsolt fetát. Forró olajba evőkanál segítségével kis halmokat szaggatunk, és egy-egy oldalukon 2-3 percig sütjük. Forrón tálaljuk.



3 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon finom

Kati írta...

Guszta, és az a pöttyös tányérka is aranyos:)

családi tűzhely írta...

Bianka, igen az volt:)

Kati, köszi!