2011. augusztus 25., csütörtök

Fetás paradicsomsaláta

Ez egy rém egyszerű, ám nagyon finom saláta. Néhány kiváló alapanyag és kész. Ma ez volt az ebédem. Ebben a rekkenő hőségben nem is kívántam mást. Na jó, du-án azért lecsúszott egy kis fagyi is:) Ti hogy bírjátok ezt a kánikulát?

Hozzávalók:
3-4 db paradicsom,
1 fej lilahagyma,
10 dkg fetasajt,
olívaolaj,
citromlé,
bazsalikom,
só.


A felszeletelt paradicsomokat elrendezzük a tálon, rászórjuk a felvágott lilahagymát és a felkockázott fetasajtot. Kicsit megsózzuk, és rászórjuk a bazsalikomot. Meglocsoljuk egy kevés citromlével és olívaolajjal.




2 megjegyzés:

Kati írta...

Én is ilyemi salátát reggeliztem, csak sajt nélkül, nálunk csalamádénak hívják.

családi tűzhely írta...

Kati, megint tanultam valamit:) A csalamádé elnevezés eddig ismeretlen volt számomra, vagyis mást értettem alatta.