2010. május 25., kedd

Adásszünet betegség miatt



A kellemesnek ígérkező pünkösdi hétvégéből nem lett semmi, mivel egy vírus söpört végig a családon. Pénteken délután kezdődött a kisfiamnál (hányás, hasmenés, láz) és 1-2 nap eltéréssel végig ment mindenkin. Jártányi erőnk sem volt. Így a sok tervezett finomság helyett csak főtt krumpli, rizs és almakompót készült a konyhánkban.

Most már látjuk a fényt az alagút végén, igaz még 1-2 napig diétáznunk kell. Hamarosan jelentkezem új receptekkel.
Kép innen.

10 megjegyzés:

szepyke írta...

Hmmm... Akkor bizony ez a calici vírus volt...
Nálam is pár hete járt, és ugyanez, amiket írtál. Ahogy jött, úgy ment is, mintha mi sem történt volna.., de benne lenni rettenet volt. Főleg a láz, és a mindenem fáj volt szörnyű, nah meg wc fogság...
Gyógyulást!

Niki írta...

Ez nálunk is végigsöpört az egész családon...nagyon kellemetlen az biztos,de 1 nap alatt túl van az ember rajta...viszonylag...Gyógyulást:)))

Rékamanó írta...

Jobbulást kívánok az egész családnak!!!

Chef Viki írta...

Jesszus, jobbulást!

2008-ban a magyar női kézilabda-meccs helyett én is a legkisebb helyiségben voltam, hányás-hasmenés. 1 teljes nap, jártányi erő nélkül a végére, de ahogy jött, úgy ment is!

Kitartást és gyors felépülést!

Dia írta...

Jobbulást!

Bianka írta...

JOBBULÁST az egész családnak.

családi tűzhely írta...

Lányok, nagyon szépen köszönöm az együtt érző sorokat MINDENKINEK! Teljesen meg vagyok hatva!
Pici fiam már nagyon jól van (maximális erőbedobással "rosszalkodik"), mi az urammal még szenvedünk kicsit, de holnap már főzök valami normális kaját. VÉGRE!

Rékamanó írta...

Ezt jó hallani, csak így tovább. :))

Niki írta...

Ez nagyon jó hír:)))

szepyke írta...

Ha már ennél, akkor tényleg jobban vagy! Én valami mutáns vírust fogtam ki, mert kedden kezdődött, és péntekig mindentől hányingerem volt, ha csak rá gondoltam, akkor is, a szagokról, illatokról nem is beszélve. Csütörtökön még azt hittem, hogy soha nem eszem többet semmit, mert annyira nem kívántam semmit a gyomromba szuszakolni... aztán pénteken kirántottam egy kis rántotthúst...Biztos gyógyulás, ha már ennél...:DDDD