![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjLfTjubzWaAEWFz5KgSI7wvp73bkk_6e5Fi7oKo95uKWgk_5mOOlA-Bd6IzOM7m7SJrGx1DSiPXWzDHJ8lxkSDEhSblip-wxeYjwZfFnoXbFWk-rOvk7QL3_qWYym5JSfx4jEhjmxCAUux/s400/K%25C3%25A9p+209.jpg)
Hozzávalók:
1 doboz fehér bab konzerv,
1 csokor újhagyma,
fél húsleves kocka,
só, bors,
kakukkfű,
0,5 dl olívaolaj.
A karikára vágott újhagymát kevés olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a lecsöpögtetett babot. Kevés vízzel felöntjük, belemorzsolunk a húsleves kockát, egyet forralunk rajta, majd lassú tűzön kb. 5 percig fűzzük. Ezt követően hozzáadjuk a felaprított kakukkfüvet, felerősítjük a lángot és elforraljuk a főző levet. Hozzáadjuk az olívaolajat, és botmixerrel pürésítjük az egészet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPfNrM9cL17mW7dpFVKZ0dT3bA4UPIhuqMpYe8sweSD6Ij7PwJN7BLCowRzrDYQtdBEqqL62CmbBO1IENEMKPN3WhS-l_yEEAUNF2uY1dQ0r_czDK54dm3Ex0KMvtIrWya3j7GeALD-mY3/s400/K%25C3%25A9p+208.jpg)
4 megjegyzés:
Nagyon finom volt
Biztos finom volt.
Nagyon fincsi lehet szeretjük az ilyen kencéket nagyon.
Lányok, tényleg fini volt:)
Megjegyzés küldése