![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHL8L2Yls2_ygxtc2vpt4W8N04CdWSE0Jj73hXVCSGwuETlw6pmmU1EENljd41E2UfTcl9VILB4btfBkyHltJpoMTl3xHZmq6foGBk2XyGbg3WsWnXhJXy4f6r7rfmXguVoHI67INxUlHX/s400/K%25C3%25A9p+064.jpg)
Hozzávalók:
2 db paradicsom,
3-4 gerezd fokhagyma,
25 dkg rukola,
5 dkg olajbogyó,
5 dkg feta sajt,
4 ek. olívaolaj,
3 ek. tokaji kakukkfüves borecet,
só, bors.
A paradicsomokat félbe vágjuk, a fokhagyma gerezdeket felszeleteljük. Két-két szelet fokhagymát óvatosan belenyomunk a félbevágott paradicsomok húsába. Kevés forró olajon először a paradicsomok egyik oldalá süjtük 3-4 percig, majd óvatosan megfordítjuk és további 3 percig sütjük őket. Az olívaolajat, a borecettel, sóval és borssal egy csavaros üvegben jól összerázzuk.
Egy salátás tálba öntjük a megmosott rukolát, ráfektetjük a sült paradicsomokat, mellé szórjuk a felkockázott fetát, az olajbogyókat és bőven meglocsoljuk az öntettel.
6 megjegyzés:
Sosem ettem még sült paradicsomot, de a tokaji borecetekből én is kértem, kiváncsi vagyok megjönnek-e.
Finom lehet!
Kati, biztos sikeresen oda érnek, és nem fogsz csalódni, nagyon kellemes termékek.
Ottis, az volt:)
Bianka, köszönöm!
Tokaji borecetből lehet rendelni a próbacsomagot?Ha igen akkor hol?
Nelli, e-mailben keresett meg Formanek Csenge a cég képviseletében, ő biztos tud neked felvilágosítást adni. Levélcíme:formanek.csenge@borecet.hu
Megjegyzés küldése