![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFKX9PmHnrICAlRessP4HczlEutKViHu1x31zlZTvWBnFFWK7ul-yQ6En3I4GhOXjKNmonFPIsvvUwFlNP3eEZslcvyXNAfjzL-OF_-wZzh08UTrgBaxru5kHD5T498peNrursiF4y1gBT/s400/K%C3%A9p+299.jpg)
Az előző bejegyzésben leírt káposztás-burgonyás lepényhez készítettem tegnap ebédre, de friss ropogós kenyérre kenve nagyon finom reggelire vagy vacsorára is.
Hozzávalók:
50 dkg túró,
1 nagy csokor metélőhagyma,
1 kis pohár tejföl,
1-2 gerezd fokhagyma,
só, bors.
A megmosott metélőhagymát apróra vágtam. A túrót a tejföllel simára kevertem. Belenyomtam két gerezd fokhagymát. Sóval, borssal ízesítettem, a metélőhagyma karikákat a túróba kevertem, és egy kevéssel pedig megszórtam a tetejét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése