![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyDz_9XJDqU-v344Xm88YfVS8LrmGUgzlZBd0Mg_-f5EKxm1vAT77PgJ81Isn6BdCC8uVt7SiFqCXhxI46QOwLR8msnWrO4bO0h1tRid7_6W1QP6XsVa6bHNvo52T0TpgcvxnWObn93_mf/s400/K%25C3%25A9p+372.jpg)
Hozzávalók:
25 dkg liszt,
2 db tojás,
15 dkg cukor,
1 csomag sütőpor,
0,75 dl olaj,
1 pohár joghurt vagy kefir,
25 dkg ribizli,
5 dkg étcsokoládé.
2 db tojás,
15 dkg cukor,
1 csomag sütőpor,
0,75 dl olaj,
1 pohár joghurt vagy kefir,
25 dkg ribizli,
5 dkg étcsokoládé.
A tojásokat kikavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a joghurtot. Végül beleszitáljuk a sütőporos lisztet, és alaposan összekeverjük az egészet. Óvatosan belekeverjük a felapríott étcsokit, a megmosott ribizli szemeket, és a tésztát a előkészített (muffinpapírral bélelt, vagy kivajazott) muffinforma mélyedéseibe adagoljuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsülnek.
2 megjegyzés:
De szépséges
Bianka, köszi:)
Megjegyzés küldése