![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyvgEqkjwWqtVB_As6p6krITW-dkQJGJt9S1KRccDRxT2Tv9dalFU0lbni14W5L25ZYuNp-zMm6vcMJTuJ3LLfuqhCQQlHS2_H614hS-HoUthMYNUMUNWpnCGgldV2hvnniG-Jx_GOQtOM/s400/Janu%25C3%25A1r.jpg)
Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj,
20 dkg vöröshagyma,
3-4 gerezd fokhagyma,
80 dkg burgonya,
1 dl olaj,
só, bors, majoránna.
A burgonyát és fokhagymát vékony szeletekre vágjuk, a vöröshagymát csikkekre, a májat pedig két részre.
A tepsit kiolajozzuk, beletesszük a burgonya szeleteket, és megsózzuk. Erre a rétegre pakoljuk a hagymákat és végül a máj darabokat. Az egészet sózzuk, borsozzuk és bőven megszórjuk majoránnával.
180 fokos sütőben lefedve sütjük 50 percig, majd levesszük a fóliát, és kb. 10 perre visszatoljuk a sütőbe pirulni.
10 megjegyzés:
Finom nagyon!Mi is nagyon szeretjük!
ÓÓÓ remekül néz ki, cseréljünk nálam resztelt máj van :)))
Nelli, jó ízlésetek van:)
Bianka, küldöm az enyimet:)
ez a krumplis mix tetszik, eddig még nem készítettük egyben a májat a körettel. megvettem :) köszi
Nekünk jöhetne minden mennyiségben,imádjuk,nagyon guszta:-)
Beastie, remélem, ízleni fog:)
Ditta, köszi!
Megsütöttem tegnap. Frissiben csak megkóstoltam. Óriási! Timi ezt kapta enni. Kicsit túl sóztam, de ennek ellenére dicséri. Nagyon köszi, gyarapodott az alap étkeink tára :)
Jaj, úgy örülök, hogy ízlett!!!
A máj sózása elég kényes dolog. Én nem mertem bátran sózni, és a végeredmény számomra kicsit sótlan lett, de a kisfiamnak és Anyukámnak megfelelt. Ízlések és pofonok:)
Nagyon tetszik ez a recept, mentem, és mindenképpen kipróbálom! Köszi:-)
Megjegyzés küldése