![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwtmDR0gCiEyihZn-LmL2MO1zEVPIILy-jY8JK8w7-9Mr_R3XPXh4E7u1vNBKiFwVgeBFhmcIeWTy4GFKUFDhM-kmU-7twQU0-aM3N3sHSkf4A_GX7qYvrgO18K2-fq6aCmzquFIlpJgV-/s400/K%25C3%25A9p+178.jpg)
Hozzávalók:
egy nagyobb darab karaj (csont nélkül),
10-12 szem aszalt szilva,
3-4 szelet bacon,
1 dl olivaolaj,
3-4 gerezd fokhagyma,
1 kk. mustár,
1 kk. méz,
só, bors.
A karajt óvatosan félbevágjuk. Kívül, belül besózzuk. Belül kibéleljük a bacon szeletekkel. Középen szépen kirakjuk az aszalt szilvával, és óvatosan visszahajtjuk a tetejét. A széleit fogpiszkálóval összetűzzük.
Az olivaolajat, a mustárt, a mézet, a péppé zúzott fokhagymát sóval és borssal összekeverjük. A karajt olajjal kikent tepsibe helyezzük, és az fokhagymás olajjal mindenütt jól bekenjük. A tepsit lefedjük, és lassú tűzön (150 fokon) legalább 2 órán át sütjük. Az utolsó 5-10 percben levesszük a fóliát és pirosra sütjük a husit.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijyuIm0znrxdIcMh4aPtGCGqi1MRmZ2cWcBBOIueu6OCc47v2tNKkZkG_XS7ylvXhhxngd-4l_8rf2kELfFY2Pk31-zFRN2QYb8ZDabNRE4J8t18pI21zd6dRskkv2k5AmTsiWjp8uW8B5/s400/December2.jpg)
2 megjegyzés:
Finom lehetett a karaj,nagyon jól néz ki:-)
Ditta, köstönöm, finom volt:)
Megjegyzés küldése