![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjBVLqD-1H9ddfzQAFh9kSxl5E4LQzd4uwjhhrjwDP2hydgeEhaN3Oc_6pHNMziCUx7BV5it4_HL54JEE_KSYMMQpIRTSAyTs1eN6wQKAu3T5UDy59XvLd7kudBz2IDkUBopuqH4bl1Ewu7/s400/K%25C3%25A9p+122.jpg)
Hozzávalók:
30 dkg aszalt füge,
20 dkg puha mazsola,
30 dkg étcsokoládé.
Az fügét és a mazsolát vágódeszkán felaprítjuk, jól összegyúrjuk. Enyhén vizes kézzel szaloncukrokat formázunk a masszából. A csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, és megforgatjuk benne egyesével az aszalt gyümölcsös szaloncukorokat. Hideg helyre tesszük őket, hogy a csokoládé visszaszilárduljon, és csomagoljuk.
5 megjegyzés:
Nagyon belejöttél a szaloncukrokba,ismételten csodásak,meg az íze is gondolom isteni,de jó lenne egy pár belőle:-),nagyon szép a csomagolás is
Nagyon jó, guszta
Ditta, faxolok egy párat:)
Bianka, köszönöm szépen!
Húúú, de klassz. Jó, hogy csak ma este láttam, különben képes lennék neki állni :-)))
Bonbon mánia, sose késő nekiugrani egy ilyen finomságnak:)
Megjegyzés küldése