![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg_RP0FqJHQkowrL7OCAgv7qM1uVGOzjWwRSK8uQhhcD56N0MRk_3a0R8ODO8RyxVUnsYXPOQNeuVXdOkPDaJlu2efjX6ZvYTaPK10gyOwIXjhC1i7vlFPO_AQ_hK1dKC_aCPvXLingMg7s/s400/K%25C3%25A9p+605.jpg)
Hozzávalók:
1 db padlizsán,
10 dkg koktél paradicsom,
10 dkg fetasajt,
Öntet:
2 ek. olívaolaj,
1 ek. bazsalikomos fehérbor ecet,
1 duci gerezd péppé zúzott fokhagyma,
1 ek. felaprított bazsalikom levél.
csipet bors.
A padlizsánt felkarikázzuk, vékonyan megkenjük olívaolajjal, és sütőpapírral bélelt tepsire pakoljuk őket. A sütő grill fokozatán szép pirosra sütjük a karikákat. A meggrillezett padlizsánokat egy tálra rendezzük, mellé dobáljuk a koktél paradicsomokat, rámorzsoljuk a fetát. Összekeverjük az öntet hozzávalóit, és bőven meglocsoljuk a fetás zöldségeket.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFgMC-MfBkBg2Pe4_42k1lBL1wtwjVddEz3LZc2Mcj3wRzSWO5YqScB4iZ8FznXv7wglS1LhuvgeRr9FIpcHm3H6E07vtfYPTDzUw4pAu2nMekM4OILko2tE0Zs8nSX_jv0dDblP_W3S0h/s400/K%25C3%25A9p+608.jpg)
5 megjegyzés:
Nagyon guszta és finom
Nagyon guszta! Szeretjük a padlizsánt.
Szerintem is nagyon finom lehet, és nagyon tetszik a tányér amin tálaltad, olyan mediterán hangulatú.
Nagyon guszta. :)))
Bianka, köszi.
Jutka, jó ízlésetek van:)
Kati, a tál a Pataki Kerámiától van, nagyon kedvelem ezt a motívumot.
Petra, köszönöm szépen!
Megjegyzés küldése