![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjv9_usGBF7W5ocln7Fd8RK_me2By4aUANXnfMqx-Xjzhfja44ansCTQBPgmm3yteZ92RUOnEoNJFQT0-dEr0deyT3tAC8dGPIR7ckFIWhwrEG9xxLKQKhdRZ7-rzrmzbHgJwx2q8fSdlii/s400/Febru%25C3%25A1r4.jpg)
Hozzávalók:
1 db nagyobb pulyka felsőcombfilé,
10-12 gerezd fokhagyma,
2 nagyobb ág rozmaring,
só, bors.
A pulykacombot (én két kisebb darabra vágtam) bedörzsöljük sóval, borssal, és fokhagyma gerezdekkel megtűzdeljük. Bepakoljuk egy sütőzacskóba, mellé szórunk még pár darab fokhagyma gerezdet és a rozmaring ágakat. A zacskót lezárjuk, itt-ott megszurkáljuk egy villával, hogy a gőz tudjon távozni. Beletesszük egy tepsibe, és előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 1 és fél óráig sütjük.
5 megjegyzés:
Csodás, nagyon finom lehet
Így ahogy írod,nagyon finom minden zacsiban sült kaja:-),nagyon befalatoznám a combokat is:-)
Köszönöm Lányok, aranyosak vagytok:)
megjött az étvágyam, s most hangosan toporog a bejáratnál :) ez tök jó ötlet :)
Ma elkészítettem, isteni! Ízlett az egész családnak, kösz az ötletet! :)
Timi
Megjegyzés küldése