![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEims_ytYXpeN4BPotINV2y95JatPbRLuFeVSOB1urQDjpblKb9O5BMH68KxN-8B9lY-8b9cugTchBL39vZkp2_r1mPz4GfDzuQRisa6i3Rup0LlO-1TGPlS8wF6mo6R_MRC2d2-XqQaHI5c/s400/Janu%25C3%25A1r9.jpg)
Hozzávalók:
2 db kacsacomb, és 2 db kacsamell,
8-10 gerezd fokhagyma,
2 db narancs,
só, bors.
A combok és a mellek bőrét bevagdossuk, alaposan bedörzsöljük őket sóval és borssal. Tepsibe pakoljuk a husikat bőrükkel felfelé, és mellé teszünk 8-10 gerezd fokhagymát héjával együtt. Ráöntjük a kifacsart narancslevet, és lefedve 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 1,5 óráig sütjük, amíg megpuhul, majd levesszük a fóliát, és 10-15 percre visszatoljuk a sütőbe, hogy szépen megpiruljon.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjckDhu2zC-eqUyrwtXtQc4-h2l-uemP8_H8AsX7M7DDcl3bGlvroAevXsW3_NeR7YF5hJ9-IUfqGuXD0Wd64PloI-aEUZmMYVjb1dAlyKZQH9KAdYpJdzd26anapvaYk8iLCNZw_1MibMS/s400/K%25C3%25A9p+045.jpg)
2 megjegyzés:
Hú,most fogyott el,de már jöhetne is,nagyon guszta:-)
Ditta, láttam ám a tied is nagyon guszta volt:)
Megjegyzés küldése