Mostanában nagyon rákattantam erre a sült zöldségköretre. Több vonzó oldala is van. Először is pár perc alatt összedobható, gyönyörű, vidám színkavalkád, és nem utolsó sorban egészséges. Bármilyen sült, illetve rántott hús mellé jó szívvel ajánlom.Hozzávalók:
2 db kisebb cukkini,
4-5 db paradicsom,
néhány szál kakukkfű,
só,
olívaolaj.
A cukkinit felkarikázzunk, a paradicsomot négybe vágjuk. Egy serpenyőben kevés olívaolajat forrósítunk, és zöldségeket dobva, rázogatva pirítjuk pár percig. Vigyázzuk, hogy a zöldségek ne essenek össze, roppanósak maradjanak. Ha lehúztuk a tűzről sózzuk, és rászórjuk a kakukkfüvet.
2 megjegyzés:
Igen biztos finom, én is mostanában gyakrabban készítek zöldségből köretet mint pl. krumpliból.
Kati, igen, jobban esnek a zöldséges köretek ebben a nagy melegben.
Megjegyzés küldése