![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEPiRYAq6NDblFXLewqceArVtb6BekAayVNoZt3N5mpBSoIOZ-Of3ubkI1b5ykt2qKsT62W2kYvQwrr_vLPn1Gr82ViQlS1pkgt2R9o6W0qhN2Z_Qvss52QM9IoVEGaxVawEkHcLQ00gFy/s280/Janu%25C3%25A1r1.jpg)
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Ditta volt olyan kedves, és megajándékozott ezzel a kitüntető címmel. Nagyon szépen köszönöm, hogy gondolt rám:)
A szabályok a következők:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.
Szeretettel továbbadom a díjat az alábbi blogger társaimnak:
A mazsolát forró vízzel leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük. A margarint felolvasztjuk, és hűlni hagyjuk. A tojássárgájákat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a margarint. A lisztet, a sütőport, a kakaót, fűszerkeveréket, a mazsolát, a feldarabolt fügét, a durvára vágott diót összekeverjük. A tojásfehérjéket 1 csipet sóval kemény habbá verjük. A tojásos keverékhez felváltva óvatosan hozzákeverjük a lisztes keveréket és a tojáshabot, végül hozzáöntjük a rumot. Ha a massza nagyon kemény, 6-8 ek. tejjel lazítjuk.
Egy őzgerinc formát kimargarinozunk, lisztezünk és ebbe simítjuk a tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 1 órát sütjük. A süti teteje kissé berepedezik, de ez teljesen normális, ne aggódjunk. Rácsra borítva hagyjuk kihűlni, porcukorral meghintve tálaljuk
Hozzávalók: