2010. június 13., vasárnap

Kapros-tejfölös uborkasaláta



Grilleztünk a hétvégén. A beszámoló jön a VKF-re. A husi mellé valami könnyű, hűsítő köretre vágytam abban a nagy melegben. Ez a saláta szuper választás volt, egy szem pillantás alatt
Hozzávalók:
3 db kígyóuborka,
1 nagy pohár tejföl,
1-2 gerezd fokhagyma,
só,
nagy marék kapor apróra vágva.
Az uborkát legyalultam, besóztam és kb. fél órára állni hagytam. A tejfölt jól kikevertem az összezúzott fokhagymával, az apróra vágott kaporral és végül összedolgoztam az alaposan kinyomkodott uborkával.

5 megjegyzés:

  1. Á, nálad is új blogruha! :) Látom néhányan nyári külsőt öltöttetek! Klassz a szín!

    A saláta fini lehetett, én is szeretem az ilyen jellegűeket, főleg grillezett húsokhoz.

    VálaszTörlés
  2. Bianka, tényleg finom, főleg a nagy melegben esik jól ez a sali.

    Thrini, új blogruhám tényleg meleg, nyárias hangulatot tükröz. Ez a színvilág áll közel hozzám, főleg a lakberendezésben, dekorációban:)

    VálaszTörlés
  3. A csokis tea beszerzési helye a Csaba Center, I. emelet, a MediaMarkt-nál, a hímzős mellett :-)
    Gyuláról csak egy ugrás :-)

    VálaszTörlés
  4. Chef Viki, köszönöm a tuti tippet! A Csaba Center tényleg csak egy ugrás, a férj uram pedig hetente többször is jár arra, és könnyen rábeszélem erre a csokis kitérőre:)

    VálaszTörlés