Maradék füstölt hús felhasználásával készült ez a gyors vacsora tegnap. A családnak nagyon ízlett.
Hozzávalók:
20 dkg. füstölt, főtt hús,
1 doboz vörösbab konzerv,
1 db zöldpaprika,
1 kis fej lilahagyma,
1 ek. balzsamecet,
2 ek. olivaolaj,
só, bors,
petrezselyemzöld.
A zöldpaprikát és a lilahagymát csíkokra vágtam, a füstölt húst apró darabokra tépkedtem, majd összekevertem őket a lecsepegtetett vörösbab konzervvel. A salátát megfűszereztem, meglocsoltam a balzsamecettel és az olivaolajjal. Az egészet jól átforgattam és végül meghintettem az apróra vágott zöldpetrezselyemmel. Akkor igazán jól, ha áll egy keveset, hogy az ízek jól összeérjenek.
Nagyon guszta
VálaszTörlésKöszi, Bianka!
VálaszTörlés