![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjDy7HefX5kOENa_DNBLFvr4oaQ4-kMSUdljaVaq_3Ha5zGhpb5Cd3qX3Plmy0-E6nz49nQol252AjuHXC2_5qeaqnMgKcjK4cRDPzXRrZCnPh6m5TaUjXqhdboAQf7_b-6k1oBqUhwGWlp/s280/K%25C3%25A9p+014.jpg)
Hozzávalók:
2 db padlizsán,
15 dkg feta sajt,
10 dkg krémsajt,
1 db tojás,
1 db paprika,
8-10 szem olajbogyó,
3-4 gerezd fokhagyma,
1 csokor petrezselyem,
só, bors.
A padlizsánokat félbe vágjuk, a húsukat kockásra bevagdossuk. Besózzuk, és fél órát állni hagyjuk. Fél óra után a felesleges levet kinyomkodjuk belőlük. A töltelékhez a feta sajtot, a krémsajtot, a tojást, a felkockázott paprikát és olajbogyót, a felaprított petrezselymet, a péppé zúzott fokhagymát alaposan összekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borozzuk és megtöltjük a fűszeres krémmel a padlizsánokat. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30-40 perc alatt pirosra sütjük őket.
Nagyon finomnak tűnik! :)
VálaszTörlésNagyon tetszik a recept! :)))
VálaszTörlésOkki, köszönöm:)
VálaszTörlésPetra,megér egy próbát:)