![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgElZVGKgxHa27yUQ0NZ5UGiOcDMfCdxfgU3xoo6wKk9fKmC10V3cVcMx3k96eD26OfMUtcdaFIsJL79ouLk4T02zBVb2PXpy3BwHaQ3EZlHfHejJc0r3q6D3Q4iK8mw0ywLoxQzCDuO-Ec/s280/K%25C3%25A9p+134.jpg)
Hozzávalók:
50 dkg fagyasztott zöldborsó,
1 közepes burgonya,
1 l víz,
1 dl tejszín,
1 csipet szerecsendió,
só, bors,
3-4 szelet bacon.
A borsót a felkockázott burgonyával együtt sós vízben feltesszük főni. Amikor megpuhult, botmixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tejszínt, belereszeljük a szerecsendiót, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és egyet forralunk rajta.
A bacon szeleteket csíkokra vágjuk és kevés olajon ropogósra sütjük. A tányér levest bőven megszórjuk a bacon darabokkal.
Nagyon finom
VálaszTörlésEzt vittem! Jól fog esni ebben a hidegben! :-DDD
VálaszTörlésBianka, köszi!
VálaszTörlésMézigörl, tényleg jól átmelegít:)